Блог

Модни тенденции - каре и пепитЗа повечето хора гледката на каре вероятно ще предизвика нежелани спомени за   униформите в средното   училище. Именно това са тези тежки плисирани поли, предизвикващи сърбеж, които не се поддават на свиване и са   склонни да ти се увиват около краката или да висят. Но през това време на годината (през зимата) карето и пепитът   изглежда точно на място. Малко дрехи събуждат духа на празника съвсем точно като весело пурпурно палто или шал.   Съчетани с непринуден провинциален чар, те са просто нещо удобно за зимните дни.


КАК ДА ИЗГЛЕЖДАТЕ СТИЛНО, НОСЕЙКИ РАЙЕСкъпи дами, искаме да започнем с това, че както няма идеални хора, така няма и перфектни тела. Но тук на помощ идват различни трикове, с които да покажем нещо, да прикрием друго и да създадем ефект на стил, красота и женственост.

Модни съветиБез съмнение, всички жени мечтаят да притежават дълги крака и стройна фигура като моделите от световния подиум. Не всяка от нас обаче се ражда с толкова добри гени, а за съжаление, спортът и хилядите разтягания също не дават търсените резултати. Нека бъдем честни: да си нисък никак не е приятно. Но именно тук идва на помощ най-доброто дамско оръжие – модата.


Тенденции лято 2018Този сезон е белязан от роклите с флорални щампи! Без значение колко не новаторски изглеждат цветята за топлите месеци, факт е, че те не могат да бъдат избегнати. Независимо коя модна публикация или продукти на търговец на дребно разглеждате, ще забележите, че дамските рокли с флорални щампи винаги се появяват под някаква форма или степен. Ето някои от по-новите тенденции, които са актуални през 2018 г. според списание Vogue, и с които ще бъдете в крак с модата в следващите няколко месеца. От рози, маргаритки и слънчогледи до абстрактни цветчета- със сигурност ще намерите нещо подходящо за себе си. Ако мислите, че всички цветя са създадени еднакви, помислете отново, защото ще ви отведем през пет различни версии по-долу.


Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Бюлетин