Жилетки

Жилетки

Хамелеонът в гардероба – дамски жилетки за всеки ден
Едни от най-предпочитани дрехи в арсенала на съвременната жена са модерните дамски жилетки. Техният чар се крие в способността им да трансформират силуета и да подчертаят само определени места.
Ние от Акропол създадохме за вас дълги, обемни или с асиметрични линии дамски жилетки, които можете да носите целогодишно. В тон с актуалните трендове от световния подиум, за вас избрахме да ушием нестандартни като кройка дамски жилетки с обемни яки, кожени аксесоари или ефектни копчета за цялостен завършек.
Обикновено този вид дреха е по-свободен и не прилепва по тялото, но при нас можете да намерите дамски жилетки от всеки вид. Лесно и бързо можете да намерите своя нов любим модел в новата ни колекция дамски жилетки от тип “прегърни ме“ или други, плавно покриващи тялото.
Запазвайки отличителните елементи на този вид облекло, заложихме на цветове в светлата и тъмната гама, както и с ръкав или без. 
За всеки сезон са характерни различни тенденции, но незвисимо кой модел изберете, можете да съчетаете жилетката с дълга или къса пола, както и с панталон или клин.
Експертният съвет на онлайн магазин Акропол при комбинирането на дамски жилетки е да изберете кожена пола или секси рокля, с които ще се блеснете без съмнение.

  • Сравнение на продукт (0)
Показва 1 до 24 от 31 (2 страници)