Пуловери

Пуловери

В синхрон със зимата – топли и удобни дамски пуловери
Телефонът звъни. Уговаряте кратка среща след приключване на работния ден. Прибирате се вкъщи и сваляте ризата, а с какво ще я замените?
В Акропол ще откриете решението – всички наши дамски пуловери са изработени с внимание към детайла и ще намерите богата гама от грижливо подбрани и много удобни дамски пуловери от памук, кашмир или релефни плетива. 
Ако се чудите кой модел да изберете, погледнете класическите и изчистени дамски пуловери или други по-удължени, с ръкав тип прилеп или с по-втален силует. При нас можете да намерите и по-екстравагантни дамски пуловери с асиметрична кройка, както и спортно-елегантни предложения. 
Отличителна комбинация се получава между дънки деним и дамски пуловери в два контрастни цвята или интересен десен – на сърчица, звезди или геометрични фигури. 
В зависимост от повода, ако има такъв, или просто за да се сгушите на топло вкъщи, с нашите дамски пуловери ще направите най-добрия избор. Те са създадени така, че да ви придадат увереност, чувственост и спокойствие. 
Ние разполагаме със секси модели дамски пуловери, украсени с панделки или решени от дизайнерите в меланж между няколко цвята. Продължете надолу и намерете вашия цвят, размер и нов любим пуловер още сега.
Ние вече го направихме.
Акропол – Всичко, което искаш да облечеш!

  • Сравнение на продукт (0)
Показва 1 до 24 от 39 (2 страници)