Ризи

Ризи

Елегантно, но факт – дамски ризи
Ако трябва да бъдем по-официални от обичайното, можем да прибегнем до добре познатите елегантни дамски ризи. Възможностите за комбиниране с панталони или дънки са безкрайни и зависят от ефекта, който искате да постигнете с избрания от вас вид, похдодящ за конкретната ситуация.
Въпреки че дамските ризи са общоприет синоним за официалност, в Акропол можете да намерите дамски ризи, които ще станат неизменна част от вашето ежедневие. 
Удобни и комфортни за следобедно кафе или бизнес среща, нашите дамски ризи са с различен дизайн, включително класически, с по-свободна кройка или по-разчупена визия за всеки моден вкус.
Артикулите в категория дамски ризи могат лесно да се комбинират с дънки, прав панталон или прилепнала пола, изключително удобнии за носене. Елате и разгледайте богатата гама от цветове и модели на дамски ризи в Акропол и намерете този, който ще ви олицетвори.
Независимо от това дали избирате ежедневен тоалет или нещо за специален повод, нашите дамски ризи са идеалното решение. Те са стегнати, удобни и изработени в тон с актуалните модели от световния подиум. Имаме спортни и елегантни колекции, такива с по-дълъг гръб, дантела или тип прилеп. Влезте в предпочитаната категория и вижте защо нашите дамски ризи са символ на елегантност и харизма за този, който ги носи. 
Акропол –  Всичко, което искаш да облечеш!

  • Сравнение на продукт (0)
Показва 1 до 24 от 64 (3 страници)