Спортни комплекти

Спортни комплекти

Срещата на две перфектни половинки – дамски спортни комплекти  
Популярни и обичани от всички дами по света, днес ви представяме многоликите дамски спортни комплекти и защо са толкова чаровни.
В тази категория влизат различни модели облекла за отдих и свободно време, както и за пътуване и други спортно-елегантни модели. Нашите дамски спортни комплекти са решени в секси дизайнерски стил, като се отличават с добра въздушна циркулация и хипоалергенност.
Най-важното, на което сме акцентирали в колекцията от дамски спортни комплекти, са специално подбрани материи, подходящи за различни видове спорт. Заложили сме на тъкани, които поемат влагата от тялото и придават гладкост на движенията. Освен това, нашите дамски спортни комплекти са лишени от натрупване на статично електричество и са с добавени изкуствени влакна за по-добра еластичност.
Всички нови дамски спортни комплекти си приличат по това, че улавят усещането за решителност и динамика на съвременната жена, придавайки и нов вид сексапил. Ние от Акропол ви съветваме да комбинирате дамски спортни комплекти с подходящи кецове, маратонки или друг вид обувки като маратонки за бягане, фитнес и други. 
За вашето максимално удовлетворение сме създали комплекти, отговарящи на всеки каприз. Разгледайте и поръчайте вашия нов любим спортен аутфит още сега!
Акропол – Всичко, което искаш да облечеш!

  • Сравнение на продукт (0)
Показва 1 до 24 от 43 (2 страници)