Палта и пончо

Палта и пончо

Атрактивни зимни находки – дамски палта за сезона
На вашето внимание представяме актуална колекция от есенни и зимни дамски палта, които ще ви стоплят и в най-студените дни.
При избора на този вид облекло е важно да прецените правилната дължина и симетрия. Повечето дамски палта, които виждате на тази страница, стоят еднакво добре на всяка фигура, като най-стилните и модерни комбинации са с клин, слим панталон или права пола.
Всички наши дамски палта са дизайнерски и създадохме специални екстравагантни модели с добавени ярки детайли – набори, асиметричност в цветовете и различна дължина. 
Съобразявайки асортимента с предпочитанията на нашите клиенти, в Акропол ще откриете дамски палта, изработени от изкуствени и естествени материи, включително вълна и кашмир. Тези материи следва да бъдат третирани по специален начин, за да се запази добрия вид на дрехата за по-дълго време.
Екипът на Акропол съветва относно поддръжката на палтото:
- да се дава на химическо чистене;
- да се изчетква след носене;
- след преминаване на сезона да се съхранява в плик, придружен от средство против молци.
За доза провокативност, на някои дамски палта са добавени елементи от еко кожа, микрофибър или други акценти, които ще оберат погледите на околните в комбинация с контрастен цвят. 
Можете да разгледате цялата колекция стилни дамски палта и да поръчате новата си придобивка още сега!
.

  • Сравнение на продукт (0)
Показва 1 до 20 от 20 (1 страници)