Рокли с къс ръкав

Рокли с къс ръкав

Късото е винаги на мода – дамски рокли с къс ръкав
Не сме забравили и тези дами, които предпочитат да носят дамски рокли с къс ръкав. Специално за вас създадохме колекция от официални и ежедневни рокли, галещи тялото с ефирните си материи и правейки ви неотразима.
Може да изберете по-вталена кройка за фигура тип „круша“. За дамите с тяло тип „ябълка: сме подготвили дамски рокли с къс ръкав с висока талия и модели с вградено коланче. С тях ще подчертаете преимуществата си и ще изглеждате още по-секси.
Не сме пропуснали и мечтаната от много дами фигура тип „пясъчен часовник“, за която са подходящи всички модели дамски рокли с къс ръкав. Тези дами са благословени с перфектни пропорции и могат да си позволят всякакви дължини.
Новите модели дамски рокли с къс ръкав на Акропол са закачливи, романтични и подходящи за всеки повод. Изборът на десен зависи от вашия характер и стилови предпочитания, които отговарят на вътрешния ви Аз. 
В новата колекция ще намерите дамски рокли с къс ръкав в така актуалния камуфлажен принт или каре, както и предложения от кожа или висококачествено трико. И всичко това в размери от S до XL.
Вижте още сега всички налични дамски рокли с къс ръкав и поръчайте веднага!
Акропол – Всичко, което искаш да облечеш!

 

 

  • Сравнение на продукт (0)
Показва 1 до 14 от 14 (1 страници)