Пуловери

Пуловери

(НЕ)претенциозно - български мъжки пуловери
Вече сте решили какво ще облечете за предстоящия работен ден, а предвидихте ли топла и удобна дреха, която да сложите върху ризата си?
Имаме интересно предложение – нашата нова колекция мъжки пуловери, изработени с внимание към най-малкия детайл, които грижливо подбрахме за вас. В тази категория ще намерите български мъжки пуловери от памук, кашмир и други плетива, които ще ви придадат увереност и спокойствие в натоварения делничен ден.
Отлична комбинация можете да постигнете с дънки деним и мъжки пуловери в пастелни или по-тъмни цветове. Някои от моделите ни са с V-образно деколте  или с цип и качулка, а за експериментаторите сме предвидили и мъжки пуловери с кожа или по-свободна кройка. 
В зависимост от повода или просто за да останете на топло вкъщи, с нашите мъжки пуловери ще направите най-добрия избор. Те са създадени така, че да ви накарат да се чувствате като у дома си, където и да се намирате.
Не на последно място, дизайнерите на Акропол създадоха и асиметрични модели мъжки пуловери, както и такива без ръкав, за да отговорим на вашия индивидуален стил. Продължете надолу и намерете вашия размер и нов любим пуловер още сега.
Акропол – Всичко, което искаш да облечеш!

  • Сравнение на продукт (0)
Показва 1 до 24 от 24 (1 страници)