Суичъри

Суичъри

It’s My Sweatshirt – уникални мъжки суичъри 
Създадени с вдъхновение от прекрасните дамски суичъри, не забравихме да се погрижим и за стилните мъже. Новата колекция от дизайнерски мъжки суичъри ще ви пренесе в едно ново измерение на самочувствието.
От най-изчистен десен в един цвят до асиметрична кройка и кожени фрагменти, всички мъжки суичъри са уникални и ви гарантираме, че с тях няма да останете незабелязани.
Всеки модел от колекцията мъжки суичъри е взаимствал спецификата на времето и сезоните – включихме варианти с или без качулка, в по-студени или ярки нюанси, както и такива без закопчаване.
В тази категория ви представяме подходящи за есенно-зимния преход мъжки суичъри, осигуряващи ви необходимия комфорт и топлина. Създадохме класически дизайни, както и други с апликации или щампи, като всички те могат да бъдат в размер от S до XXL.
Нашият съвет е да заложите на българското, в което сме вложили висококачествено трико и памук. В онлайн магазина на Акропол ще намерите повече от 50 различни вида мъжки суичъри. Те отлично се комбинират с дънки или панталон, както и с мъжки спортни долнища.
Насладете се на разнообразието от мъжки суичъри още сега и поръчайте вашия нов любим модел само с два клика!
Акропол – Всичко, което искаш да облечеш!

  • Сравнение на продукт (0)
Показва 1 до 24 от 34 (2 страници)