Дънки

Дънки

Универсално решение – мъжки дънки за всеки вкус
В днешно време е трудно да кажем дали дънките са по-любими на жените или мъжете. И понеже ние не обичаме такива заключения решихме, че трябва да има модели за всички.
За малко повече от век, дънките успяха да се превърнат в задължителен елемент от гардероба на всеки мъж. Нашите новаторски мъжки дънки са вашето решение за разходка в парка, клубна вечер или натоварен работен ден. Който и модел мъжки дънки на Акропол да изберете, ще се чувствате комфортно и удобно, а добавяйки мъжки кецове или маратонки ще постигнете завършена спортна визия.
Нашите мъжки дънки са модерни, удобни и универсални за всеки сезон. В колекцията попадат и разкроени мъжки дънки, както и по-прилепнали или имитация на намачкан материал, протрит на коленете или с кръпки. Цветовете им варират от светъл през тъмен деним до чисто черен. 
За най-стилните господа създадохме мъжки дънки, подходящи за носене с ризи, тениски, пуловери, блузи или без тях  Ако сте фен на по-елегантния стил, можете да експериментирате с комбинация между нашите мъжки дънки от 100% памук и риза или пуловер, с класически втален блейзър отгоре. Успеете ли да постигнете такава визия, ще успеете да съберете и всички женски погледи.
Акропол – Всичко, което искаш да облечеш!

  • Сравнение на продукт (0)
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)