Рекламации и връщане

Ако решите да върнете продукта,то може да го направите след като предварително ни информирате на един от посочените телефони за обратна връзка:

+359 899 194  913;

+359 898 734  472

и от датата на получаване.Артикулът трябва да бъде върнат в оригиналното си състояние в което е бил доставен.Продукти подлежащи на връщане са тези ,който не са носени ,нацапани или преминали  някаква обработка (пране,гладене,рязане и други действия нарушаващи цялостта им, както и премахване на етикети.Ако състоянието в което ни връщате продукта не отговаря на горепосочените условия,ние ще Ви го върнем,като разходите са за ваша сметка,а сумата за която сте го закупили става невъзвращаема.

чрез email на адрес;

akropol_online@abv.bg

 

 в срок не по-късен от 7 дни

При връщане на продукта трябва да бъде отново изпратен отново до нас с куриерска компания-на който сме се доверили.

В случай ,че поръчаните от Вас артикули не отговарят на Вашите очаквания,както и рекламации при явни дефекти можете да се откажете от сключения договор от разстояние в рамките на 3 работни дни от получаване на пратката според условията от чл.55 от Закона за Защита на Потребителите. Моля следвайте стриктно инструкциите за експлотация на дрехите ,който се намират от вътрешната им страна.При неправилна експлоатация произведителя не приема рекламации. Всички куриерски разходи са за сметка на клиента